Referanser

Fornøyde kunder betyr alt for oss. Her er noen av dem.

Sira-Kvina kraftselskap

Produsent av fornybar energi i sju vannkraftverk, der de benytter vannet fra Rogaland og Agder. Årsproduksjon er på vel 6300 GWh, noe som tilsvarer omtrent fem prosent av Norges kraftproduksjon.

Verktøy & Industri har jobbet sammen med denne kunden over mange år. Vi leverer det meste innen forbruksmateriell, klær og verkstedprodukter.

«Alt er bra med Verktøy & Industri. Har jeg problemer, så ringer jeg dem og de fikser. Det kan være alt fra skruer og slanger til kaffi. De har et veldig stort spekter, derfor bruker jeg de mye.»

— Geir Inge Sandsmark, lageransvarlig Sira-Kvina kraftselskap

Sirevåg Mekaniske

Det komplette mekaniske verkstedet med solid kompetanse innen mekanisk produksjon og vedlikehold. Sirevåg mekaniske er en framoverlent kunde som er løsningsorientert og stiller strenge krav til sine leverandører for å kunne tilby det beste innenfor sine fagområder. Metallbearbeiding, reparasjon og produksjon for kunde både on- og offshore.

Verktøy & Industri jobber tett med Sirevåg Mekaniske og har gjort det siden oppstarten. Vi leverer produkter som festemateriell, vern og bekledning og industrisegment.

«Verktøy & Industri kan levere hva som helst, takket være et stort nettverk og mange leverandører. Har de det ikke i hyllene, så fikser de det likevel. De forstår oss, snakker det samme språket og skjønner når ting haster og når man har litt bedre tid.»

— Jens Thomas Kleven, daglig leder Sirevåg Mekaniske

Rental.one

Rental.one driver med utleie av anleggsmaskiner og utstyr. De tar seg av alt av vedlikehold og sørger for at kunden alltid har det nyeste og beste utstyret. Skriver selv på sine nettsider at de er Jærens mest moderne verksted, med nytt og moderne utstyr leder de an innen miljøvennlig teknologi og kostnadseffektive løsninger.

Rental.no handler klær, verneutstyr, håndverktøy og elektriske og batteridrevne verktøy.

«I Verktøy & Industri er det mye intern kompetanse på et bredt område, med mange ansatte som virkelig vet hva de holder på med. De yter kjempe kundeservice og har konkurransedyktige priser.»

— Thor Stian Kjørberg Hamre, driftssjef Rental.one

Total Betong

Total Betong er en nasjonal aktør innen totalentreprenørbransjen. De utvikler og leverer alle typer bygg og anlegg, og har opparbeidet spisskompetanse innen settefiskanlegg. Betongavdelingen har god kapasitet og leverer betongentrepriser til alle kunder.

Har handlet hos oss i Verktøy & Industri siden 2015. Kunden handler arbeidstøy, verneutstyr, og generelt verktøy; alt fra håndverktøy til maskiner.

«Verktøy & Industri for meg er kunnskapsrike og flinke folk. De yter veldig god service, vet hva de snakker om – og er hele tiden oppdatert.»

— Einar Askø, prosjektleder Total Betong

Grunn-Service

Grunn-Service AS på Bryne er et grunnentreprenørfirma som ble etablert i 1985.

De jobber hovedsakelig inn mot det profesjonelle markedet, med kunder som kommuner, fylkeskommune, entreprenører og profesjonelle utbyggere. Grunn-Service har lang erfaring i bransjen og fagområdene er hovedsakelig grunnarbeid, gartner og fjell- og bergverk.

Kunden har vært med oss i Verktøy & Industri i mange år og handler mye forskjellig. Alt fra hansker, håndverktøy, verneutstyr og festemidler, m.m.

«Fantastisk service! De er på ballen hele tiden for oss, og i tillegg er de lokale. Når vi trenger noe, og da trenger vi det som regel med en gang, så er det bare å komme innom og hente varen. De har også veldig fine åpningstider.

— Jo Bratland, kalkulatør Grunn-Service

Ta kontakt med oss
– så får du det du trenger