Kapp og slip

Vi kan kapp og slip!

Med gode produktkunnskaper i bunn er vi en tung leverandør av dette i markedet. Saint-Gobain er en av våre største leverandører innen dette segmentet og fører kvalitetsmerker som Flexovit og Norton Clipper.

Ta kontakt, så fikser vi det du trenger.

Produkter

Våre mest kjente merker innen kapping og sliping

Flexovit

Ledende produsent av industrielle slipemidler. Tilbyr en komplett samling av høyytelse slipemidler, belagte slipemidler, skjære og slipeskiver, bundne slipemidler, diamantblader og superslipemidler for alle industrielle bruksområder.

Flexovit tilbyr et komplett utvalg av slipeprodukter med høy ytelse. Fleksible slipeprodukter, kappe- og slipeskiver, bundne slipeskiver, diamantblad og andre diamantbelagte produkter, for et bredt spekter av prosesser som kapping, sliping, utjevning, overflatebehandling, etterbehandling og polering.

 

Norton Clipper

Som en merkevare for Saint-Gobain, en verdensleder innen habitat- og konstruksjonsmarkedene, tilbyr Norton den bredeste porteføljen av skjære-, slipe-, blandings-, etterbehandlings- og poleringsløsninger for alle markeder, materialer og bruksområder – med den mest avanserte og rimelige teknologien.

Ta kontakt med oss
– så får du det du trenger