Håndverktøy

Alt du trenger for å fylle opp verktøykofferten, arbeidsbilen og verkstedet — det finner du hos oss! Og trenger du verktøykoffert eller vogn, så har vi selvsagt et godt utvalg på det også.

Med riktig verktøy er halve jobben gjort. Vi har alt du trenger av håndverktøy til både store og små jobber, og fører kjente merker på alt fra sag, blikksaks, hammer, lasermåler, stendersøkere, fuktmålere, fastnøkler, pipeverktøy, skrutrekker, bitssett — og mye, mye mer.

Vi deler mer enn gjerne vår kunnskap for at du skal få det utstyret du trenger for å få jobben gjort. 

Ta kontakt, så fikser vi det du trenger.

Kjente og kjære kvalitetsmerker

Luna og Hultafors er blant våre største leverandører på håndverktøy. Kjente merker vi fører er blant andre Teng Tools, Knipex, Wera, Gedore, Wibe, Guhring og Dormer.

Teng Tools

Teng Tools tilbyr håndverktøy i smarte oppbevaringsløsninger for krevende fagfolk innen bil-, vedlikeholds- og ingeniørsektorene, samt motorsportentusiaster som ønsker å bruke de samme verktøyene som toppmekanikere over hele verden.

Med nærmere 3000 produkter i det brede spekteret henvender de seg til mekanikere og håndverkere innen industri, verksted, bygg og bilindustrien.

Knipex

Tangspesialistene. «Vår grunnidé er å fokusere. Det er kun som spesialister vi kan tilby kundene topp ytelse og overleve i global konkurranse.» sier Knipex selv. På over 135 år har de samlet opp en omfattende kunnskap om tenger og produksjon, noe som finnes i hver eneste Knipex-tang.

Guhring

Eksperter innen produksjon av skjæreverktøy, kombinert med kraftige FoU-ressurser, plasserer Guhring i forkant av tekniske innovasjoner innen skjærende verktøy. Verdensledende produsent av presisjonsverktøy for metallbearbeiding.

Dormer

Dormer Pramet er en av verdens største produsenter av skjæreverktøy i solid karbid og raskt stål. Streber etter å være den ledende leverandøren til produksjonsindustrien, så vel som vedlikeholdsindustrien. Produktene er blant annet verktøy for fresing, boring, gjenging, forsenkning, pressgjenger og gjengfresing.

Gedore

Gedore står for et universelt, omfattende tilbud av avanserte verktøy og spesialverktøy til industri.

Wibe Ladders

Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere.

Wera

Topp kvalitet skruverktøy – og en av de mest innovative verktøyprodusentene. Wera sine skruverktøy er noe av det beste du får på markedet.

Ta kontakt med oss
– så får du det du trenger