Elektrisk verktøy

Hos oss finner du det du trenger av elektrisk verktøy, både til små og store jobber.

Vi har et bredt utvalg fra flere leverandører på batteriverktøy, elektriske verktøy, store stasjonære maskiner og skog og hage – for å nevne noe. Blant kvalitetsmerkene vi fører finner du blant annet Milwaukee, Hikoki, Bosch og Makita. Og skulle vi mot formodning ikke ha noe av det du trenger på lager, så skaffer vi det raskt.  Vi lever av å levere!

Ta kontakt, så fikser vi det du trenger.

Produkter

Våre mest kjente merker innen elektrisk verktøy.

Milwaukee

De velkjente røde verktøyene kommer både som batteri og 230-voltsversjon.

For Milwaukee er «Heavy Duty» mer enn et slagord, det er et løfte. Et løfte om alltid å levere det aller beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare verktøyet, de designer for å gjøre jobben enklere, raskere – og til å stole på og sikker.

I 2007 startet Milwaukee å produsere håndverktøy etter å ha overtatt Stiletto Tool Company. I dag produserer Milwaukee blant annet bor, boremaskiner, sirkelsager, hammere og bordsirkelsag.

Hikoki Power Tools

Hikoki Power Tools Norway AS er en av Norges ledende leverandører til byggevare-, elektro-, VVS- og jernvarebransjen innen områder som elektroverktøy, spikring og festemidler. Produktspekteret er beregnet for den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende med kjente merkevarer som HiKOKI, MFT, Basso, Bendof og Olfa.

I oktober 2018 endret Hitachi Power Tools Norway navn til Hikoki Power Tools Norway, og inngår i det multinasjonale konsernet Koki Holdings Co Ltd I Japan med 14 milliarder kroner i omsetning og mer enn 6 500 ansatte.

Bosch

Bosch selger produkter av høy kvalitet innenfor bilteknologi – herunder testutstyr til verksteder – elektroverktøy for hobbyhåndverkere og profesjonelle brukere, sikkerhetsteknikk og oppvarmingssystemer for bolig og industri.

Makita

Den utmerkede kvaliteten og holdbarheten til Makitas produkter er forankret i selskapets sterke produktutvikling, med fokus på utvikling av nye innovasjoner og teknologier. Dette har gjort Makita til hovedleverandør av maskiner til fagfolk som arbeider under utfordrende forhold.

Ta kontakt med oss
– så får du det du trenger