Arbeidsklær og verneutstyr

Trenger du arbeidsklær, vernesko eller arbeidssko, skal du være trygg på at vi har det du trenger av beste kvalitet.

Vi har store lager med arbeidsklær i kvalitetsmerker fra leverandører som Univern, Skydda, Tranemo og Snickers. Klær som dekker alle behov til alle typer jobber.

Sikkerhet og trygghet er viktig når man arbeider med kraftig verktøy og tunge materialer. Riktig arbeidsklær og verneutstyr er med på å styrke denne sikkerheten. Vi har alt fra bekledning til verneutstyr og sikring.

Ta kontakt, så fikser vi det du trenger.

Produkter

Kjente merkeklær

Vi fører kjente merker på arbeidsklær som Univern, Tranemo, Björnkläder, Gesto, L. Brador, Blåkläder, Snickers og regntøy fra Aalesund oljeklede.

Vi har også Qlique, Tracker og Craft — og kan få tak i nesten alt om du skulle savne et merke her.

Vernesko og verneutstyr

Vernesko på alt fra innendørsindustri; alt fra sandaler og tresko, til vernejoggesko og til tung industri. Alle typer vernesko for alle typer arbeid. Solid Gear, Reebok, Monitor, Elten, Arbesko og Grisport går det spesielt mye av.

Vi har også vernebriller til alle typer bransjer. Det samme med engangshansker, alt fra olje- og mekanisk industri, til hudpleiere og frisører.

ESD-godkjente klær

ESD-godkjente klær og sko har vi et bredt utvalg av. ESD står for «electrostatic discharge» og betyr elektrostatisk utladning. I noen bransjer, både innen elektrofag, mekanisk industri og entreprenører, er det et krav at spesielle områder er ESD-sikret for å beskytte elektriske komponenter og utstyr.

Skulle du være i tvil, løser vi dette sammen!

Åndedrettsvern

Åndedrettsvern for alle typer gasser og støvtyper, heldekkende masker og drakter — her har vi det meste. Det samme gjelder kjemikaliehansker og monteringshansker til alle arbeidssituasjoner.

Innen åndedrettsvern er Sundstrøm suverent størst, men vi har også Moldex og 3M.

Fallsikring

Vi kan få utført sertifisering av fallseler og fallsikringsutstyr — og selger alt av sikringsutstyr.

Ta kontakt med oss
– så får du det du trenger